nieuwbouw renovatie kozijnen deuren

Kunststof kozijnen voor bestaande en nieuwe woningen

Wij plaatsen kunststof kozijnen bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Goede kozijnen geven een woning een woning en zorgen voor een luxe uitstraling. Naast kunststof kozijnen is het ook mogelijk om kunststof deuren door ons te laten plaatsen.

Kozijnen voor regio Eindhoven, Gemert en Helmond

De kunststof kozijnen die wij plaatsen zijn van het merk Profine, een onderdeel van Smits Bedrijven in Gemert. Het bedrijf is gespecialiseerd in kunststofproductie. De vorm, kleur en flexibiliteit van de kunststof kozijnen staan centraal bij het merk. Smits Bedrijven is de eerste leverancier van brandwerende kunststof kozijnen op de Europese markt. Een extra veilig voordeel wanneer u kiest om kozijnen door ons te laten plaatsen.

Dat is nog eens een entree

Het is ook mogelijk om voor kunststof deuren te kiezen. We hebben verschillende type deurpanelen en er zijn diverse soorten glas leverbaar. Zo hebben we in het assortiment moderne uitvoeringen, maar ook meer klassieke deuren. Een kunststof deur: dat is pas lekker binnenkomen.

Serres

Bij Daniëls Kozijnen hebben we ook veel ervaring met de bouw van serres. Kiest u voor een serre, dan vergroot u het woonplezier aanzienlijk. De ruimte wordt grotendeels uit glas opgebouwd en vergroot de lichtinval in uw woning aanzienlijk. Benieuwd wat een serre kan doen voor uw woning?