Een ruimtelijke zolder met een dakkapel van uw specialist uit Gemert

Wilt u meer licht in uw zolderkamer? Waarom niet meteen meer ruimte! Laat een dakkapel plaatsen door Daniëls Kunststof Kozijnen in Gemert. Dankzij onze jarenlange ervaring met kozijnen en dakkapellen in nieuwbouw en verbouw leveren we altijd een perfect eindproduct van hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Extra ruimte en licht met een dakkapel

Hoe ziet uw zolder er momenteel uit? Is het een groot rommelhok? Dient de zolder als studeerkamer waar weinig licht binnenkomt? U kunt kiezen voor een dakraam, maar een dakkapel is een praktische oplossing waarmee u ook meer vierkante meters creëert. Zo wordt de zolder opeens een volwaardige verdieping. Maak er een gezellige kinder-, logeer-, studeer- of hobbykamer van!

Vraag naar de mogelijkheden

Een dakkapel is zo geplaatst door onze experts

Het plaatsen van een dakkapel gaat vaak sneller dan velen denken. Soms klaren we de klus binnen een dag en in andere gevallen zijn we iets langer bezig. Hoe lang het duurt, heeft voornamelijk te maken met het type dakkapel. 


Onze dakkapellen zijn aan de buitenzijde vervaardigd van onderhoudsvriendelijk materiaal. Zo maken we gebruik van kunststof kozijnen en zijn de boeiboorden voorzien van uv-gestabiliseerde Kömacel-platen. De houten constructie van de dakkapel kan eventueel worden geleverd met een ingebouwd rolluik. Het is mogelijk om de dakkapel ter plaatse op het dak te maken.