Gevel- en dakrandbekleding door uw specialist uit Gemert

Daniëls Kunststof Kozijnen is de kozijnspecialist uit Gemert. Het vak van kozijnbouwer behelst meer dan enkel het plaatsen van de kozijnen voor uw ramen. Zo installeren wij rolluiken, maken we serres en dakkapellen én plaatsen we hoogwaardige gevel- en dakrandbekleding voor uw huis. Dit doen wij voor nieuwbouwprojecten, maar ook bij uw verbouwing of renovatie kunt u ons natuurlijk inschakelen. Neem vandaag nog contact op. Ons ervaren en vakkundige personeel staat u graag te woord met gedegen advies. 

Vraag een offerte aan

De voordelen van dakranden en gevelbekleding

U staat er waarschijnlijk niet bij stil, maar gevel- en dakrandpanelen zijn belangrijk voor uw woning. Goede gevelbekleding is ongevoelig voor weersinvloeden, is onderhoudsarm en gaat jaren mee zonder dat u er enig omkijken naar heeft. Naast kozijnen plaatsen wij ook gevelranden en -panelen. Dit doen we niet alleen in Gemert maar in de hele regio, dus ook in Eindhoven, Uden, Helmond en Deurne.

De voordelen van dakranden en gevelbekleding op een rijtje:

  • Onderhoudsarm, sterk materiaal en een uv-bestendige toplaag
  • Kleurvast, jaar in, jaar uit
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie
Maak een afspraak

Dakranden van Keralit

Wij werken met het A-merk Keralit van Heering. De panelen van Keralit zijn onverwoestbaar en zijn daardoor een goede investering voor uw woning. De dakranden zijn gemaakt op basis van het gepatenteerde Fiberyl®, waardoor krimp en uitzetting tot een minimum worden beperkt. Schilderen is niet nodig: met 35 kleuren is er altijd een kleur die past bij uw woning. Er zijn verschillende modellen, die ieder een andere afmeting hebben.