De specialist in rolluiken en serres in Gemert

Daniëls Kunststof Kozijnen uit Gemert is naast kunststof kozijnen gespecialiseerd in het plaatsen van rolluiken en het bouwen van serres. Meer licht in uw huis toelaten met een serre, of juist het felle licht uit uw werkkamer weren? Maak een afspraak met Daniëls Kunststof Kozijnen: wij adviseren u graag over de mogelijkheden en maken vrijblijvend een offerte voor u.

Vraag een offerte aan

Meer licht in huis met een serre

Bij Daniëls Kunststof Kozijnen hebben we ook veel ervaring in het bouwen van serres. Kiest u voor een serre, dan vergroot u het woonplezier aanzienlijk. De ruimte wordt grotendeels uit glas opgebouwd en vergroot de lichtinval in uw woning aanzienlijk. Benieuwd wat een serre kan doen voor uw woning? Neem gerust contact op.

Verduisteren met rolluiken

Wilt u de slaapkamer compleet kunnen verduisteren? Omdat u bijvoorbeeld onregelmatige werktijden heeft, geluid van buitenaf beter wilt isoleren of omdat de kinderen pas gaan slapen als het pikkedonker is in hun kamer? Rolluiken bieden hierbij uitkomst. Tegenwoordig zijn er veel uitvoeringen mogelijk, waar Daniëls Kunststof Kozijnen u graag over informeert.

Hoogwaardige, moderne rolluiken van Heroal

Wij werken met rolluiken van Heroal. Deze systemen zijn op het gebied van duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit. Ze zijn weerbestendig en bieden maximale bescherming tegen inkijk en geluid. Daarnaast is het voor inbrekers haast onmogelijk om door de rolluiken heen te komen. De rolluiken bieden dus extra veiligheid. Wij installeren de rolluiken met precisie, zodat ze naadloos aansluiten op uw ramen. Daglicht en buitenlampen hebben geen kans meer om uw (nacht)rust te verstoren.

Meer informatie

Rolluiken plaatsen

Laat u een dakkapel of kunststof kozijn plaatsen? Dan kunnen we twee vliegen in één klap slaan en tegelijkertijd rolluiken inbouwen. Meer weten? Neem contact met ons op.